dinsdag 18 maart 2014

Regen

Zoals we al eerder vertelden, heeft het sinds onze aankomst in Singapore anderhalve maand geleden nauwelijks geregend. Maar nu is de situatie plots omgeslagen. Zondag waren we van plan een stevige voettocht te maken in het MacRitchie Reservoir Park, maar toen we 's ochtends de hemel zagen betrekken, hebben we toch even de plaatselijke buienradar bekeken, en dat zag er niet goed uit. Nog steeds overtuigd dat het wel zou meevallen, vertrokken we dan maar met de metro richting Labrador Park, dichter bij de bewoonde wereld dan MacRitchie.

De oversteek naar ons metrostation ziet er al meteen wat grijzer uit.


Om niet met honger aan onze wandeling te beginnen zijn we onderweg even in een sushi-restaurantje binnengesprongen. In de metrogangen, dus zonder te weten hoe het zat met het weer.


Maano had er precies wel zin in.


Toen we aan Labrador Park terug bovengronds kwamen, bleek het te stortregenen. Nog steeds in de hoop dat onze wandeling zou kunnen doorgaan besloten we even te schuilen.

Helaas, toen onze boekjes uitgelezen waren regende het nog steeds, en zat er niets anders op dan de favoriete tijdsbesteding van de Singaporezen te beproeven: een uitstapje naar de shopping mall!

Ook vandaag heeft het veel geregend, en het weerbericht voor de komende dagen belooft niet veel verandering.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten