dinsdag 15 juli 2014

Mensen

In onze berichten zag je af en toe wel een collega van Ezra opduiken, of Sandrine die met Singaporezen op stap was om te tekenen. We hebben hier in Singapore heel wat mensen leren kennen, en vaak in aangename omstandigheden!
Collega's Yee Wei en Falk heffen samen met Ezra het glas. Asahi is een lekker Japans biertje.
Samen eten blijft een uitstekende manier om contacten te leggen. De Leuvense collega's Hakim en Sam waren onlangs in Singapore voor een summer school, en wilden natuurlijk wat graag mensen van de School of Public Health (waar Ezra werkt) ontmoeten. Samen naar de Artichok dus, voor een portie middle eastern inspired food.
We hebben Sam en Hakim het McRitchie natuurreservaat laten zien, en kregen gezelschap van Vincent, een onderzoeker uit Berlijn.
Sandrine nam tijdens ons verblijf deel aan sketching walks, en is ook regelmatig gaan schetsen in de Chinese Garden met Sutheshna, een vrouw uit Sri Lanka. Sandrine volgde ook wekelijks yoga in de staff club van de universiteit.

De afgelopen maanden hebben we veel mensen leren kennen, zowel uit Singapore als uit de rest van wereld. Vorig weekend zijn we nog op de koffie geweest bij onze overburen, een Indisch koppel met een dochtertje van drie jaar.We hebben dus niet enkel kunnen kennismaken met Singapore en omgeving, maar ook met een heleboel interessante mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten